Blog

Smernice za učešče na online konferencijama za novinare

341 pregled1 Comment

Kako bismo postigli najbolji kvalitet u komunikaciji sa novinarima, a uz poštovanje epidemioloških mera, odlučili smo da ove godine konferencije za novinare u okviru LIFFE festivala održavamo onlajn.

U želji da budemo odgovorni i ne izlažemo dodatnom riziku novinare i goste Festivala, odlučili smo da konferencije prenosimo preko live stream-a na Facebook stranici Leskovačkog kulturnog centra – facebook.com/leskovacki.kulturnicentar, svakog dana u 12h, počevši od 26. septembra. Bićete u prilici da snimak konferencije u celosti pogledate na onlajn platformi – www.mojoff.net/leskovacfilmfestival istog dana sa početkom u 13h.

Novinari će imati mogućnost da preko live stream-a postavljaju pitanja putem poruka, takođe biće u mogućnosti da pitanja postavljaju i putem mejla (press@liffe.rs). Informacije o gostima i temi konferncije, novinari će dobijati dan ranije na svoje mejl adrese, i od tog trenutka biće u mogućnosti da pošalju svoja pitanja do početka konferencije.  

Naravno, za sva dodatna pitanja u vezi održavanja festivala stojimo vam na raspolaganju, kao i za pitanja koja nisu obuhvaćena konferencijom za novinare. Svoja pitanja možete poslati na mejl adresu press@liffe.rs ili kontaktirati Ivanu Ristić na br. tel.  064/8763390.

Zahvaljujemo se na razumevanju!

Komentar (1)

Komentari su zatvoreni.